Catering & Partyservice
Wiekie Huizinga

Hoofdweg 9
9361 PA Boerakker

Catering Leek

Voor een catering specialist in Leek bent u aan het juiste adres bij Catering & Partyservice Wiekie Huizinga. Wij verzorgen catering in de breedste zin van het woord, bij ons is alles mogelijk. Wij dragen graag bij aan een goede sfeer en zijn van mening dat niet alleen liefde, maar ook gezelligheid door de maag gaat.

Catering op maat in Leek en omstreken

Catering & Partyservice Wiekie Huizinga in Leek zit al jaren in het vak en staat voor kwaliteit en gemak. Wij hebben klanten in Leek en omstreken bedient tijdens verschillende feestelijke gelegenheden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een verjaardagsfeest, een receptie van kantoor, een bruiloft, een reünie, noem maar op!

Wij bieden voor ieder wat wils. Geen smaak is tenslotte hetzelfde en hierover valt tevens niet te twisten. Om aan iedere klantvraag te kunnen voldoen bieden wij keuze uit verschillende soorten menu's en buffetten. Denk hierbij aan een BBQ buffet, lopend buffet, party hapjes en ontbijt & lunch. Heeft u speciale wensen in verband met een allergie of zijn een aantal van uw gasten bijvoorbeeld vegetarisch? Geef het vooral aan, dan houden wij hier rekening mee.

Maak van uw feest een succes met behulp van Catering Wiekie Huizinga te Leek

Catering & Partyservice Wiekie Huizinga in Leek maakt van uw feestelijke gelegenheid een geslaagde culinaire dag. Bovendien nemen we het nodige regelwerk uit handen. U heeft waarschijnlijk al genoeg te doen ter voorbereiding van het evenement. Kortom: Catering & Partyservice Wiekie Huizinga verzorgt de hapjes en drankjes, het enige wat u en uw gasten hoeven te doen is genieten!

Wilt u weten wat we voor uw evenement kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op!